Neumann János Egyetem logisztikai mérnöki?
Sziasztok! A logisztikai mernoki szakrol mi a velemenyetek? 4-es tanulo vagyok atlagban, a pontjaim meglesznek, csak az erdekelne hogy aki oda jar az mit gondol errol.:) Milyen nehez, milyen a kolesz, az oktatas, meg az egesz varos.
18/L
Szia!
Érdemes logisztikát tanulni, azt mondják van jövője. A szak magánban szerintem nem annyira nehéz, mondjuk én is csak most kezdtem. Ez is mérnöki szak, fizikát és a matekot tudni kell. Kolesz rendben van az elsősök könnyen be tudnak kerülni. A várostól ne várj sok bulit max ha az ismerősökkel elmentek egy jó kocsmatúrára.
#5: " Ilyen általános kapcsolattartói meg szállítmányozással kapcsolatos munkákra jó."
Ez baromság. A logisztikai mérnök, lényegében folyamat mérnök, inkább foglalkoznak gyártás tervezéssel, raktári folyamatokkal, mint "szállítmányozással". Valami speditőri OKJ-vel kevered ezt a mérnöki szakot, eleve az akreditált tantervekben ~10 kreditnyi szállítmányozás van csak (és 200 kreditnyi más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!