Utalom az egyetemet mit tegyek?
Szerintem először gondold végig, hogy miért választottad azt a szakot, mi a probléma és miért nem szereted. Érdekelt a szak, érdekeltek a munkalehetőségek, egy adott terület érdekel csak belőle, másra számítottál, a képzés színvonalával a gond, a képzés tartalmával van a gond, nem megy, megy, de nem szereted, unalmasak az órák, rájöttél, hogy mégsem érdekel ez az egész, mást szeretnél tanulni stb. Ha ez megvan, akkor szerintem azt kell végiggondolni, hogy van-e valami más, ami tetszene, érdekelne és szívesen elvégeznéd és, ha van, akkor ennek utána kell járni, hogy mik a lehetőségeid.
Szerintem ezt nem szabad elhamarkodni, végig kell gondolkodni. Ha még csak most kezdted, akkor szerintem olyan nagyon nagy következtetéseket nem lehet levonni, mert a legtöbb képzésen az elején még csak alapozó ismereteket tanítanak és csak később jön a java, ami már lehetséges, hogy neked is jobban tetszene. Ettől függetlenül nem rossz dolog a váltás, mert valamikor tényleg az a legjobb ötlet (pl. én is az elején váltottam), csak gondold végig.
Szia!
Egész biztosan van jó megoldás, de meg szabad kérdezzem hogy hol tanulsz és mit? Ezeknek a függvényében nagyon sokféle lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!