Vidy Szabii kérdése:
Angliába mennék orvosi egyetemre. Tudtok ajánlani könyveket, Bp-i tanárokat a felvételi vizsgákhoz? Ha ti is oda mentek hogy készültök? Vagy ha már felvettek titeket vélemények?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 18:43
1/4 anonim válasza:
Úgy sem mész, akkor meg nem mindegy?
2/4 anonim válasza:
első válaszolónak nem értem mi ez a rosszindulatúság
kérdező neked meg sajnos nem igazán tudok hasznos infóval szolgálni, habár én is orvosira jelentkezem, de nem külföldre😅
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben tuti keresnék valakit facebookon, aki ott tanul és tőle kérdezném meg ,hogy mi milyen/hogy működik miből tanulnak :D Nem hiszem,hogy itthon bárki képben van a követelménnyel.
4/4 anonim válasza:
Szia! Ha még mindig ebbe az irányba tartasz, akkor írhatsz privit. Bár tanárokat nem tudok ajánlani, nem is értem, minek (?), de erősen fontolóban van, hogy megpróbálom. Idén jelentkeznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!