Jogosítvány megszerzése Angliában! Mik a feltételek, kb mennyibe kerül, hol érdemes? (bővebben lent! )
Ha csak 4 hónapot vagy itt akkor szerintem nem éri meg mert otthon kellene magyart kérjél ha jól tudom és nem is biztos h meg lehet csinálni annyi idő alatt.
Először kell igényelned egy provisional licence-t, utána csinálhatsz kreszt. Nem tom hány kérdés van összesen, a vizsgán ha jól emlékszem 50-et kérdeznek meg van egy videó nézős rész ahol ki kell választanod a veszélyeket adott szituációban. Ha a kresz megvan egyből kérhetsz időpontot a vizsgára, nincs semmi minimum óraszám v ilyesmi, akkor mész ha már elég jól megy. A kresz vizsga ha jól emlékszem 20-30 font körül van, a forgalmi meg 60. Óra ár az oktatótól függ
Nem éri meg kb 3-szor annyi mind ha otthon csinálnád.
10 óra olyan 100- 150 font
Köszönöm a válaszokat amúgy!
#5:Ez biztos?Te kinn élsz?Egy youtube videóban hallottam,egy magyar lány mondta ezt (is) a jogsival kapcsolatban,aki egy ideje kinn él Angliában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!