Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Jogosítvány megszerzése...

Jogosítvány megszerzése Angliában! Mik a feltételek, kb mennyibe kerül, hol érdemes? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Bejelentett lakcím nélkül is lehetséges a megeszerzése, ha csak 4 hónapot vagyok kinn fogadó családnál? Összesen kb mennyibe kerül? London környékén van valami jó magyar autósiskola? Brighton,Birmingham,Worthing közelében.Milyen szintű nyelvtudás kell a KRESZ vizsga sikeres letételéhez?B2 elég?Megvan előre mondjuk 200 kérdés,amiből 50-et feltesznek a KRESZ vizsgán vagy hogy tudnék biztosan felkészülni hiányos angol tudással?
2018. ápr. 5. 08:27
 1/7 wrspeed80 ***** válasza:
100%

Ha csak 4 hónapot vagy itt akkor szerintem nem éri meg mert otthon kellene magyart kérjél ha jól tudom és nem is biztos h meg lehet csinálni annyi idő alatt.

Először kell igényelned egy provisional licence-t, utána csinálhatsz kreszt. Nem tom hány kérdés van összesen, a vizsgán ha jól emlékszem 50-et kérdeznek meg van egy videó nézős rész ahol ki kell választanod a veszélyeket adott szituációban. Ha a kresz megvan egyből kérhetsz időpontot a vizsgára, nincs semmi minimum óraszám v ilyesmi, akkor mész ha már elég jól megy. A kresz vizsga ha jól emlékszem 20-30 font körül van, a forgalmi meg 60. Óra ár az oktatótól függ

2018. ápr. 6. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg kb 3-szor annyi mind ha otthon csinálnád.

10 óra olyan 100- 150 font

2018. ápr. 6. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Utána meg lenne még maszera azzal hogy be váltsd magyarra. Én se ajánlom.
2018. ápr. 7. 08:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg igaz,hogy,aki ott szerzi meg az 1 évig csak Anglián belül vezethet kortól függetlenül?
2018. ápr. 7. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
nem
2018. ápr. 7. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat amúgy!

#5:Ez biztos?Te kinn élsz?Egy youtube videóban hallottam,egy magyar lány mondta ezt (is) a jogsival kapcsolatban,aki egy ideje kinn él Angliában?

2018. ápr. 7. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
*Angliában.
2018. ápr. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!