Ti hazamennétek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Árnyaltan fogok fogalmazni, mert nem akarom, hogy felismerjenek. Szóval most kezdtem külföldön az egyetemet egy nívós szakon. Tudtam, hogy csak az elmélet van itt olyan nyelven, amit beszélek, a gyakorlat pedig ennek az országnak a nyelvén, amit én nem beszélek, de azt hallottam, hogy aki nem idevalósi az átkéri magát másik gyakorlatvezetőhöz, aki beszélni tud vele külön azon a nyelven amit beszél. De viszonylag ritka az olyan, aki nem beszéli az ország nyelvét. Én hiába kérem át magam szinte semmit nem értek bizonyos órákon mert nem beszélem az ország nyelvét. Azt hiszem rossz döntés volt ide jönni. Ti hazamennétek?2017. okt. 5. 11:58
11/12 A kérdező kommentje:
De ha nem beszélem a nyelvet, akkor hogy dolgozzak???
2017. okt. 5. 15:38
12/12 anonim válasza:
Angolul csak tudsz,az altalaban eleg,menj be munkakozvetito irodaba,keres gyakornoki helyeket,plusz kulfoldon van lehetopseged ingyen nyelvi kurzusra adott orszagban tudom,hogy van,miert nem iratkozol be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!