Dolgoznátok nőként éjszakai műszakban konyhán úgy, hogy éjszakai járattal kell hazamennetek? Ha dolgoztatok már így, mik a tapasztalataitok?
Nem csak konyhán dolgozókkal fordulhat ez elő.
Feleségem (30éves) gyárból is sokszor éjszakai járattal járt haza, és nem volt gond. Neki jó volt, mert az alacsonyabb éjszakai forgalom miatt gyorsabban hazaért mint nappal.
Nálunk -Bátonyterenyén- biztonságosak az éjszakai járatok!
Nem kell félned!
Gyárban dolgoztam így, az utolsó busszal jártunk haza amikor éjszakásak voltunk. És nem egyedül voltam, mivel egyetlen busz jár csak arrafelé, az összes dolgozó azzal indult haza, csak épp mindenki máshol szállt le. Nekem nem volt rossz tapasztalatom soha, de én tiniként is éjszakánként egyedül gyalogoltam haza a szórakozóhelyről, amikor már semmi busz nem járt. Soha senki nem szólt hozzám egy szót sem.
30/N Szegedről (már ha ez számít)
Elég normálisak az éjszakai járatok. Meg lehet az jó, ha előre szállsz a sofőr közelében, ha félsz.
Az éjszakaitól hazáig már OK az út?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!