Milyen tapasztalataitok vannak Angliában élő magyarok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy itt gyakorin nézelődtem ebben a témában, és nem is egy olyan kérdést láttam, ahol a válaszolók az angolok rossz tulajdonságait sorolták. Ennek ellenére én úgy tudom, hogy az angolok összességében udvariasak. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok olyan megtörtént sztorikat mesélni, amikor egy angol mondjuk segített nektek, vagy udvarias volt...stb?
Cheers:)
2016. aug. 14. 21:34
1/12 anonim válasza:
Londonban éltem 3 évet. Hogy őszinte legyek nem túl sok angollal találkoztam.
2/12 Shai-Hulud válasza:
Jesszusom, pedig én eddig azt hittem, hogy London Angliában van, és ott angolok élnek! :-D
3/12 anonim válasza:
Angliában angolok élnek, de tekintve hogy London egyre kevésbé élhető hosszú távon így az angolok is angolosan távoznak.
Egy évtized alatt annyi fehér brit hagyta el Londont mint Glasgow teljes lakossága.
London a minden felől érkező szerencsevadászok gyűjtőpontja, egy tipikus tranzitváros, ahol jönnek az emberek, majd pár év után tovább állnak.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek mesélsz?
2016. aug. 14. 22:34
6/12 anonim válasza:
Imádjuk,fèl éve jöttünk,nem szándékozunk hazamenni.Mindenki kedves,udvarias,mosolygós.Csak jó tapasztalataink vannak.Az elején volt pár kellemetlenebb élmény,naná,hogy itteni magyarok miatt.:)A bankban,boltban,postán,orvosnál,mindenhol normális,boldog emberek,nem néznek le,segítőkészek.
7/12 anonim válasza:
Ja,igen,sztori.Egy füves területen játszottunk egy játékkal,ami fennakadt egy kb.15 mèteres fán.Már kb.mindennel próbálkoztunk,hogy valahogy leszedjük,arra jött egy hölgy,hogy mit csinálunk,és így ismeretlenül hozta a nagy létrát,ami nagy segítség volt,ugyanis nekünk nincs.:)
8/12 goaus válasza:
Nekem minden munkahelyen eddig ugy segítettek, mint ha rokonok lennének, fura magyar szemmel. Illetve minden angol főnökömmel haveri viszonyban vagyok, ez is sokat elmond. Kedvesek, barátságosak, kicsit persze felületesek, embere válogatja mint mindenhol. Az biztos, hogy a többség baromira igénytelen, de ez őket nem zavarja, nincs az a parasztvakítás mint otthon az tuti.:)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sok sikert kívánok az új élethez! :)
2016. aug. 15. 21:07
10/12 anonim válasza:
ez most nem olyan nagy dolog de pl mentem baratnommel egy ilyen bodehoz londonban es nem volt aprom hatulrol szolt egy angol o kifizeti:) ez nem udvariassag de azert elmondom egy fiatal no elejtette a penzet es en mar szaladtam neki osszeszedni es oda is akartam adni neki de o visszautasitott h tartsam meg magamnak de az mar regen volt meg gyerek voltam de az manchesterben volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!