Miként érdemes döntenem? (Bővebben lent)
Szerintem teljesen mindegy is, mivel az amerikai egyetemekre a külföldieknek a belépő a TOEFL nyelvvizsga, amivel igazolod, hogy anyanyelvi szinten beszéled az angolt. Szóval ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy kimegyek...
Amerikában gimnáziumba járni meg kizárólag pénz kérdése.
Első válaszoló: Természetesen én se úgy gondoltam hogy összepakolok felszállok a repülőre ott meg le és csak lesz valahogy. Természetesen ismerősökhöz mennék:)
Második válaszoló: :)
Harmadik válaszoló: Igen sejtettem, hogy nem egy olcsó mulatság csak nem tudom, hogy jobb-e ha kimegyek és ott éretségizek le. :)
Magániskolában tölthetsz el több mint 1 évet.. Államiba egyszer mehetsz ki max 1 tanévre.. Vízumok stb..
Maradni addig maradhatsz, míg a vízumod tart.. Az hogy valahogy megélsz, lesz munkád stb.. az NY-Európa.. Amerikában szigorúak a bevándorlás terén..
Egyetem drága, és itt is addig maradsz még fizetsz és addig is jár a tanulóvízum.. Tanulmányaid lejártával kevés az esély hogy kapnál munkát és maradhatnál ezért haza kéne jönnöd..
Letelepedéshez:
- házastárs
- közvetlen rokonság
- nagyösszegű ( 500 000- 1 millió USD) befektetés
- "lottó", sorsolással évente 50 000-en kapnak zöldkártyát.. esély kb mint bármely más nyereményjátékban (kevés :( )
De azért sok sikert, ha USA-ban nem jön össze akkor talán méshol :)))
Köszönöm szépen az eddigi válaszokast főként az utolsó válaszolónak aki nagyon hasznos információkkal szolgált nekem.
Elég szigorúak a letelepedési feltételek:S
Ez kicsit elszomorított=/ dehátha összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!