Mondanátok ilyen olasz egyetemeket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Idén fogok elkezdeni olaszt tanulni Pécsen a Kodály gimiben,és ha sikerül letennem a felsőfokút,ki szeretnék menni Olaszországba tanulni.
Milyen művészeti/filművészeti egyetemek, esetleg főiskolák vannak ott? Milyen nehéz oda bekerülni és milyen szakjaik vannak? Elsősorban olyanoktól kérdezem, akik oda jártak/járnak, de ha valaki más is tud róluk valami infót, az ő válaszát is szívesen fogadom :)
2017. máj. 1. 12:09
1/3 anonim válasza:
Én nem akarok kötekedős lenni, de még csak most fogod elkezdeni tanulni a nyelvet, előbb nézd meg, milyen tempóban haladsz, és utána jöhet az egyetemválasztás. Mindenesetre hajrá. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van :), csak én hülye nem írtam oda, hogy nyelvtanra önéletrajzot kell írnom a kb.10 évvel későbbi önmagamról. Főleg ezért kéne.:D
2017. máj. 1. 13:21
3/3 anonim válasza:
Szia! Ez aranyos. Szòval én olaszországban tanulok az egyetemen, de teljesen más szakon. Nos, Ròmában van azt hiszem az olasz Filmművészeti egyetem. Kemény a felvételi rá. De egyéb más opciòk is vannak. Pl. Cdl in Beni culturali e dello spettacolo, esetleg tanulhatsz Scienze della communicazione-t. Mindenképp támogatom az olasz továbbtanulást, főleg ha olasz kéttannyelvűt végzel. :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!