Mit tudtok a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakáról Kolozsváron?
Figyelt kérdés
Mennyire színvonalas, esetleg valaki olyan válaszát várom aki ott végzett, vagy szeretne oda menni...mire kell számítani, mik a lehetőségek?2010. máj. 12. 15:00
21/24 anonim válasza:
Nincsen rá lehetôség! Ha nem akarsz kiutazni akkor itthoni egyetemre érdemes jelentkezni. A kiutazàsnàl sokkal nagyobb és nehezebb problémàid lesznek majd a vizsgàkon.
22/24 anonim válasza:
Nos, három éve inaktív a topic, de... Aki nyert már felvételt Magyarországról a BBTE-re, nem tudja esetleg felvázolni, hogy kb milyen érettségi átlaga volt akkor, mikor felvették? vagy hogy milyen eredmény szükséges az érettségin kívül? Vagy milyen tárgyakat várnak el, hogy legyen belőlük érettségi? Illetve úgy tudom, van felvételi is... az miből áll? Ha tud segíteni valaki, akkor nagyon-nagyon hálás lennék érte!!!!
23/24 anonim válasza:
Én most vagyok első éves, ha még mindig érdekel, írj üzenetet és szívesen válaszolok mindenre.:)
24/24 anonim válasza:
Én oda járok. Mindenkit lebeszélnék róla, hogy oda jelentkezzen. Tiszta diliház ami ott van. Az elvárások brutálisak, és semmit nem mondanak meg, hogy pontosan mit és hogyan várnak el. Kenyetlenül ledorgálnak, ha valamit.nem tudsz, kész elvágnak, mert nem tanultál. Jelenleg az évfolyamunk nagy részét elvágták, nem csak egy tantárgyból. Nincsenek tekintettel ránk a vizsgaidőszakban sem, halom pénz oda mászkálni, mert úgy szervezik a vizsgaidőszakot, hogy nem érdekli őket a mi érdekünk. Van, hogy vizsga előtt két nappal változtatják a vizsgarendet vagy a tételeket. Az intézmény falain belül Darwin az úr nem Einstein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!