Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit tudtok a Babeș-Bolyai...

Mit tudtok a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakáról Kolozsváron?

Figyelt kérdés
Mennyire színvonalas, esetleg valaki olyan válaszát várom aki ott végzett, vagy szeretne oda menni...mire kell számítani, mik a lehetőségek?
2010. máj. 12. 15:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Pszichológia szak Kolozsváron? fúú ez engem is érdeklene!!
2010. máj. 16. 11:50
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
Ja,nincs róla bővebb információ, csakfel vannak sorolva a szakok. Jó sok szak van! Hogy lehetne többet megtudni?
2010. máj. 17. 18:18
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én ezen az egyetemen végzem a pszichológia szakot. Mit mondhatnék? Dolog van bőven, olvasnivaló is még több. Én színvonalas képzésnek mondanám, azt mondják jobb mint pl. a debreceni, nem tudom.

Ha érdekel akkor felmehettek a honlapra www.pszichologia.ro

itt megnézhetitek a tantárgyakat, az órák számát, tanárokat, elérhetőségeket. Nem hallgatók számára néhány helyen korlátozott a hozzáférés, de írjatok bátran, ha segíthetek valamiben, vagy bármilyen jellegű kérdésetek van akkor szívesen válaszolok.

A babes-en belül egyébként rengeteg szak van, összesen azt hiszem tizenvalahány kar van Isten tudja hány szak van összesen, de nagyon sok. Bővebben a pszichóról és a filóról tudok mondani esetleg a földrajzról.

ha segíthetek írjatok bátran!:)

2010. máj. 17. 19:10
 4/24 anonim ***** válasza:
Ejha. itt van a mi megmentőnk, nagyon köszönjük, biztosan fogunk még kérdezni=)
2010. máj. 23. 13:25
 5/24 anonim válasza:

Sziasztok!Kedves 3. hozzászóló!

Tudnál adni egy e-mail címet,hogy kikérdezhesselek a részletekről?Én is gondolkozom a kimenetelen. Köszi

2010. máj. 24. 11:20
 6/24 anonim ***** válasza:
Na ne már ez nem ér!! Ne sajtísd ki!=) Ide írjad!!
2010. jún. 13. 15:25
 7/24 anonim ***** válasza:
56%

Én azt szeretném kérdezni attól, aki oda járt hogy, ottmennyivolt akkor a felvételi ponthatár? Neked hány pontod volt?

Ott pedagógia pszichológiát tanítanak,ennyiben más az? Egyáltalán más? Azért ott is viselkedéselemző diplomát kaptál?

2010. jún. 17. 21:08
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
itt másként váltják át a pontokat, mint otthon, az érdemjegyek is 1-10ig vannak, nem 1-5ig, mint Magyarban. Nem tudom pontosan mi fog a diplomában szerepelni, de értékben és orientáltságban kb. annyit tesz ki, mint a viselkedéselemző. A bolognai rendszer alapján van kettészedve a tanulmány, tehát itt is folytatódik tovább a mester képzés. Én úgy gondolom, ahogyan előttem már szólt egy bbte-hallgató, hogy az egyetemünk nemcsak Románia legnagyobb egyetemének számít, de Kelet-Európában is az elsők között van méreteiben (most nem tudom pontosan 2en vagy hányan vannak előtte pl. Moszkva). Az egyetemnek 21 kara van, melyből 18on magyarul is hallgathatóak a szakok. Emellett románul és németül van lehetőség tanulni. Visszakanyarodva a pszichóra, nem mondhatnám, hogy unatkoznék, mert ha éppen nem házikutatást csinálok, akkor éppen igyekszem a kötelezőket magamévá tenni, majd a vizsgaidőszak és abban a pár hétben míg a 2.félév kezdődik (tehát most)gyorsan olvasgatom a következő szemeszterek könyveit, hogy kicsit könnyítsek magamon a későbbiekben, mert lazsálni azt nem lehet-feltéve, ha nem melegedni jön az ember és a tanulást az utolsó szemszterekre halasztva addig puskákból kíván ellavírozni. Ha bárkinek kérdése van még a szakkal kapcsolatban, nyugodtan írjon!! Üdv. M
2011. febr. 24. 17:26
 9/24 anonim válasza:

Sziasztok,

Hátha még olvassa vki a kérdésemet, sajnos elég régi topic. Gondolkozom a jelentkezésen, elég sok információt kaptam az egyetemtől már (szívesen megosztom), de én olyan embertől kérdezném, aki már végigcsinálta (legalább az első évet), hogy munka mellett elvégezhető, kb. mennyi heti tanulási időt igényel, mennyire nehéz, mennyire kell lejárni. Úgy tudom cd-n is küldik az anyagot. Köszönöm a választ előre is.

2011. ápr. 11. 17:05
 10/24 anonim ***** válasza:
szia, én elvégeztem az első évet épp most. kérdezz bátran, vagy adj emailcímet.
2011. jún. 22. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!