Mit tudtok a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakáról Kolozsváron?
Sziasztok!
Én ezen az egyetemen végzem a pszichológia szakot. Mit mondhatnék? Dolog van bőven, olvasnivaló is még több. Én színvonalas képzésnek mondanám, azt mondják jobb mint pl. a debreceni, nem tudom.
Ha érdekel akkor felmehettek a honlapra www.pszichologia.ro
itt megnézhetitek a tantárgyakat, az órák számát, tanárokat, elérhetőségeket. Nem hallgatók számára néhány helyen korlátozott a hozzáférés, de írjatok bátran, ha segíthetek valamiben, vagy bármilyen jellegű kérdésetek van akkor szívesen válaszolok.
A babes-en belül egyébként rengeteg szak van, összesen azt hiszem tizenvalahány kar van Isten tudja hány szak van összesen, de nagyon sok. Bővebben a pszichóról és a filóról tudok mondani esetleg a földrajzról.
ha segíthetek írjatok bátran!:)
Sziasztok!Kedves 3. hozzászóló!
Tudnál adni egy e-mail címet,hogy kikérdezhesselek a részletekről?Én is gondolkozom a kimenetelen. Köszi
Én azt szeretném kérdezni attól, aki oda járt hogy, ottmennyivolt akkor a felvételi ponthatár? Neked hány pontod volt?
Ott pedagógia pszichológiát tanítanak,ennyiben más az? Egyáltalán más? Azért ott is viselkedéselemző diplomát kaptál?
Sziasztok,
Hátha még olvassa vki a kérdésemet, sajnos elég régi topic. Gondolkozom a jelentkezésen, elég sok információt kaptam az egyetemtől már (szívesen megosztom), de én olyan embertől kérdezném, aki már végigcsinálta (legalább az első évet), hogy munka mellett elvégezhető, kb. mennyi heti tanulási időt igényel, mennyire nehéz, mennyire kell lejárni. Úgy tudom cd-n is küldik az anyagot. Köszönöm a választ előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!