Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit tudtok a Babeș-Bolyai...

Mit tudtok a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakáról Kolozsváron?

Figyelt kérdés
Mennyire színvonalas, esetleg valaki olyan válaszát várom aki ott végzett, vagy szeretne oda menni...mire kell számítani, mik a lehetőségek?
2010. máj. 12. 15:00
1 2 3
 11/24 hajni127 válasza:
100%

Sziasztok!

Nem tudom netán olvassa-e valaki, de én is a Babes-Bolyai pszichológia szakáról szeretnék érdeklődni.Mert lassan itt a jelentkezés ideje. Hogy mennyi lehet ott a ponthatár, és aki oda jár, mi a véleménye, szerinte mennyire nehéz lenne munka mellett csinálni, levelező szakon? Csak jót hallottam az egyetemről, de kissé félek, hogy mennyire magas a követelményszint. Mindenképp pszichológiát szeretnék tanulni, van is valamilyen szintű előképzettségem, mégis. Ezért szeretnék egy-két személyes infót hallani, hogy be tudjam határolni a dolgokat. Hogy mennyiben valósítható meg ez az életemben:))Köszönöm, ha valaki válaszol előre is.

2011. dec. 18. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:

szia Hajni!

Itt nincs úgy ponthatár, mint nálunk. Az érettségidet fogják átszámolni. Meg tudod csinálni munka mellett, nálunk távoktatáson szinte mindenki dolgozik az egyetem mellett és első év után csak 8 ember "esett ki".

2012. jan. 5. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Énis pszichora akarok menni , csak azt hallotam , hogy elég nehéz , és ugy szeretnék menni , hogy felveszek még 1 szakot a pszicho mellé , mit javasoltok? akkor már nagyon nehéz lenne?
2012. jan. 17. 17:46
 14/24 anonim ***** válasza:
egyénfüggő..ha bírod a terhelést, biztosan tudsz 2 szakot is csinálni!
2012. jan. 19. 20:11
 15/24 kiraly_greta válasza:
Én azt szeretném kérdezni, hogy okés hogy ott másképpen számítják a pontokat, de mégis mennyire kell az érettséginek jól sikerülnie, hogy pszichólógiára felvegyenek? Próbáltam utánanézni, hogy is megy az átszámítás, de nem nagyon találtam semmit. :(
2012. máj. 30. 23:06
 16/24 anonim ***** válasza:

a legjobb ha a tanulmányisnál Ildikónál érdeklődsz nagyon kedves és segítőkész. nem tudom megmondani, de nyilván túl rosszal nincs sok esély..

ha kell a mailcim privátban irj!

2012. máj. 31. 09:07
 17/24 anonim válasza:
Tudom, régi topic, de van itt még valaki, aki tudna nekem is segíteni? Egy email címmel, részletesebb tapasztalatokkal vagy bármivel. Jövőre szeretnék a pszichológia szakra jelentkezni. :)
2013. dec. 18. 16:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
www.pszichologia.ro illetve titkarsag@pszichologia.ro a honlapon van telefonszàm is!sok sikert!
2013. dec. 19. 14:13
 19/24 anonim válasza:
Tudom, régi, de ha valaki ide téved, van lehetőség ezen az egyetemen arra, hogy Magyarországon tegyük le a vizsgákat esetleg kihelyezett központban? Nehéz lenne vizsga időszakban Ida utazni es megszállni
2014. máj. 4. 15:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem , hogy van rá lehetőség.
2014. máj. 4. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!