Angol egyetem emelt szint nelkul?
Vilt mar egy kerdesem, hogy milyen lehetosegek vannak kint.
Most azt szeretnem megkerdezni, hogy emelt szint nelkul hova vennenek fel? Hogyan keressek ra arra, hogy gazdasaginformatikus es mernokinformatikus?
1.Hogy mennyire jo a magyar egyetemi oktatas, konnyen eldontheted csak nezd meg a vilagranglistat.
2. Az emelt szint szerintem az angol A-levelnek (GSE) felel meg. Hogy mi a felveteli kovetelmeny ellenorizd az egyetem honlapjan. Attalaban 3 GCE-t es 5 ĢCSE-t kernek.
Szerintem először 1-2 évet próbáld ki egy magyar egyetemen, és a kreditrendszernek hála, több helyen tudnád elismertetni az itt végzett tárgyakat, ha átjelentkezel. Vagy Magyarországon megcsinálni az alapképzést és külföldön a mestert. Emelt nélkül a BME-re (mérnök infó), vagy a BCE-re (gazd.info) nem vennének fel szerintem, szóval a gyengébb helyerek mint pl az OE bejuthatsz, csak innen viszont már nem olyan egyszerű elismertetni a krediteket... Angol nyelven informatikát tanulni lehet Dániában, Hollandiában, mindkét ország népszerű a magyar diákok körében. Egyébként miért nem teszel emelt szintű érettségit? Sokkal könnyebb lenne ha már belevágnál pl emelt matek, emelt infó, emelt fizika tanulásába, mert ugyan meg se közelíti egy elsőéves tantárgy szintjét, de azért rendkívül hasznos lenne bármelyik.
A többi válaszolónak, meg nem kell egyből a kérdezőnek esni, ez a hozzáállás, meg nem túl életrevaló viselkedés abszolút jellemző a legtöbb mai középiskolásra. Nem feltétlenül csak az ő hibájuk ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!