Angol egyetem emelt szint nelkul?
Vilt mar egy kerdesem, hogy milyen lehetosegek vannak kint.
Most azt szeretnem megkerdezni, hogy emelt szint nelkul hova vennenek fel? Hogyan keressek ra arra, hogy gazdasaginformatikus es mernokinformatikus?
Jobb az oktatás?
Az itthoni is elég jó. Amúgy milyen egyetemre akarsz Te külfölre menni, emelt szint nélkül? :D
Elárulom, hogy az emelt is kutyaszart sem ér kint, ha egy órát kell hallgatnod, ami eléggé specifikus dolgokról szól, szóval jóval az emelt szint fölött kell lenni ha nem akarsz milliós adósságokat a nyakadba.
Hogyan keressél rá, azza hogy gazdinfós vagy mérnökinfós? :DDDDDDDDD
Magadnak teszel jót ha ilyen tudással itthon maradsz!
Nem az, hogy nagyon megkaptad hanem az, hogy basszus két szakmának a nevét nem tudod lefordítani. Ott a szar google fordító is..
Ebből látszódik meg, hogy mennyire vagy életrevaló..
El ne hidd, hogy ha kimész nem ütközöl millió adminisztrációs dologba, ahol sokkal több kreativitás, tett vágy, és problémamegoldó képesség kell.
El ne mondd már nekem, hogy Te tudsz angol előadásokból tanulni, jegyzetelni, angolul íródott szakmai könyvekből/jegyzetből ha két szó lefordítása nem megy... Főleg két olyan szaknak a neve, ami eléggé alap, még alap angollal is összetudod pakolni.
Emellett nem írtál pontos egyetemet, és látszik, hogy egyáltalán nem vagy képben a kinti egyetemi oktatással...
Persze menj ki "Angliába", és majd találsz valamit, valahol, kifizeted saját pénzből, de a felvételi követelményekkel és semmivel sem vagy tisztában.
Emelt szint, pedig egy alap dolog, inkább a tudás kell hozzá. Ha pedig emelt szinten vagy, és van pénzed akkor nem okozhatna gondot egy felsőfokú nyelvvizsga ára, vagy ahogy írták, TOEFL vagy IELTS.
Ha pedig a tudásod akadályoz.. akkor nem is annyira reális cél a kinti tanulás.
Szóval ja, ebből a kérdésből következtettem arra, hogy nem tudsz eleget, és nem életrevaló vagy, nem odavaló...
Húzd le magad a wc-n! :)
A google forditoval leforditottam, de nem adott ki a google olyan egyetemet, ahol azt tanitjak. Csak sima engineeringet, vagy economicsot.
Igen, nem vagyok kepben az oktatassal, ezert is tettem ki egy ilyen kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!