Anglia, college. Hogyan értelmezzem az órarendem? Alig kell bejárjak? (Kép)
Figyelt kérdés
Tehát nemrég kezdtem a sulit és a kezembe nyomtak egy órarendet. A gond, hogy az órarenden vannak olyan órák ami alatt van egy dátum, hogy kezdete és vége. Tehát azokra nem kell bejárnom? Mert már nagy része szeptemberben lejárt. Így is heti 3x kell mennem, van egy pár órám ami az órarend szerint "lejárt".. Tehát jóformán heti 2x kéne bemennem, mert így a fél órarend kiesik.
Előre is köszi a válaszokat :)
2016. okt. 6. 21:19
2/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, szerdán bementem arra a két órára ami az órarend szerint lejárt. Nem vagyok biztos, hogy jó helyen jártam, csak láttam 3F-18 terem és beültem. Papíron valami Miss Ahmed lenne a tanárom, helyette egy helyettesítő volt, aki mondott valamit, hogy "Ti blabla osztálya vagytok?" Nem Ahmedet mondott hanem valami más hülye hangzású pakisztán nevet. Itt elkezdtem gondolkodni, hogy lehet rossz helyen járok. De nem érdekelt már, mert reggel bementem egy régebbi órarend szerint 10:45-re, de az új órarend szerint meg 13:15-kor van órám csak. Szerintetek van olyan egy collegeba csak pár hetes egy szak és annak vége is? Én 3 hét késéssel kezdtem az iskolát. Nem is volt alkalmam azokra bemenni amik elvileg már lejártak.
2016. okt. 6. 21:27
3/5 A kérdező kommentje:
# Köszi kedves első. Szerinted nem ez volt az első dolog amit tettem? Egyik helyről a másikra küldtek. Recepciótól az információs irodába, ott kaptam új órarendet, de nem törődtek velem, azt se tudták ki vagyok, mi vagyok. Onnan fel az 5.-ik emeletre, onnan leküldtek a harmadikra. És ott leültem a 2 tanórát. Ennyi volt igazából. Ha láttam tanárt azonnal érdeklődtem de mindenki azt mondta, kérdezzem meg ezt vagy azt.
2016. okt. 6. 21:31
4/5 anonim válasza:
Próbáld megkérdezni egy másik tanulótól. Biztos ők is valami hasonló órarend szerint járnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Szeremcsémre találkoztam 2 magyarral, azt mondták 3. enelet 7-es vagy 8-as terem.. Hát az pont a hetet jelentette. Arrol sem világosítottak fel, hogy 2 óra mulva lesz az első órám. Gondolom akkor nem én vagyok az egyetlen aki szerint értelmetlenek a college órarendek.
2016. okt. 8. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!