Milyenek az esélyeim ügyvédként Németországban és Svédországban?
Szeretnék kimenni az alábbi 2 ország közül vmelyikbe (ahova felvesznek) és jogot tanulni.
Láttam, hogy milyenek a fizetések No.-ban (--> [link] ) és jó, hogy először ennyit nem kapnék, de egy 40.000 eurót biztos megkeresnék először.
Tehát milyen esélyeim lennének ügyvédként (és AZT IS FIGYELEMBE VÉVE, hogy MAGYAR vagyok) elhelyezkedni az alábbi két országokban? Jobbak mint itthon?
Számít az, hogy angol-magyar felsőfokúm már van?
Elvégzem az iskolát és kész.
Lehetőleg a kérdésemre irányuló válaszokat várok!!!
Jó akkor tegyük fel, hogy jó ügyvéd volnék....
Azok az esélyek érdekelnének, amelyekkel az rendelkezik, akinek a családjába nincsenek ügyvédek és az egyetem elvégzése után No.-ban vagy So.-ban magyarként állást keres. Azt itt nem tudjuk megítélni, hogy akkor majd mikor elvégzem mi számít majd jónak. Vagy hogy engem majd milyennek fog találni az, akihez állásinterjúra megyek.
Kedves kérdező, ügyvédként a legtöbben nem fizetést kapnak, hanem saját vállalkozásba kezdenek. Itthon is, kinn is.
Értelmetlen a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!