Ti hol lennétek legszívesebben cserediákok?
Figyelt kérdés
Én jelenleg Amerikán,Anglián,Olaszországon,Indián vagy Thaiföldön gondolkozok.2016. márc. 1. 21:11
1/5 anonim válasza:
Én Amerika vagy Ausztráliát választanám. :)
3/5 anonim válasza:
Ausztralia, Svedorszag, Norvegia, Dania, Egyesult Kiralysag vagy Franciaorszag. Mondjuk most y menekult ugy miatt azert kicsit jobban meggondolnam a dolgokat, de alapvetoen ezek azok az orszagok, ahol szibesen eltoltenek nehany honapot cserediakkent. :)
4/5 anonim válasza:
Az USA-ban nagyon szívesen lennék cserediák. UK és Ausztrália azért maradnak hátrébb a sorban, mert az amerikai angolt jobban szeretem, mint a simát és az ausztrált.
5/5 anonim válasza:
Hollandia,Anglia,Spanyolország,Oroszország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!