Mit gondoltok Németországról?
Nézd, az 'oktatási' németet gyorsan meg fogod szokni, azzal nem lesz gond, maximum azzal, hogy Németország bizonyos területén 13 osztály van, és ezért picit le vannak maradva a tananyaggal néhány helyen.
Szerintem próbáld meg, ha nem is tudsz majd rendesen tanulni, veszítesz egy tanulási evet, cserebe megtanulsz perfektül németül, nem éri meg (Ha belegondolsz, h 12 év a suli, és kb. ennyi tantárgy van, minden tantárgyra áldozhatsz egy évet, nem?)
Sok sikert kívánok!
én épp márciusban jártam Németo-ban és nagyon tetszett! Bár van pár érdekes törvény.. pl az egyik valami ilyesmi: 16 év alatt este 8 után nem mászkálhatsz felnőtt nélkül..
de szerintem nem járhatsz rosszul egy ilyen kalad és tanulmány során :)
Amerika szerintem nem jobb mint Németország,(mi itt élünk Németben), nem 1 ismerősöm, rokonom van aki Amerikában él, és sokkal szívesebben élne Németben. (persze ezek magyarok, de van köztük amcsiban született és élt magyar is, aki szerint szintén jobb németben) Ha az embernek családja van, sokkal támogatóbb a német politika, mint Amerikában. Erre valszínű szüleid is rájönnek majd, és ha lesz rá lehetőségük, lehet vissza sem mennek majd.
Ha csak 1 év, én maradnék a nagyimmal:)ha, több, akkor minél előbb, annál jobb. A nyelvet tökéletesen meg azt tudja, aki ott született, vagy már 6 éves korig kikerült. A többi csak szeretné úgy tudni:) ha zavar, hogy lemaradsz az itteni sulival, és van esély rá, hogy itt folytasd, akkor maradj, de ha úgysem maradsz Magyarországon ezentúl, akkor menjél inkább.
én a helyedben nem is gondolkoznék, Németország a legjobb hely ezen a bolygón simán mennék, ha ilyen lehetőségem lenne.
de sajnos nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!