Írhatnék valakinek, aki jártas az USA-beli felsőoktatásban?
Figyelt kérdés
(Nem a szokásos 'mi kell ahhoz, hogy felvegyenek' szintű kérdéseim lennének...)2015. dec. 6. 03:17
11/19 A kérdező kommentje:
Sok szempontból igazad van, de én szeretem Magyarországot, a családomat, az ottani barátaimat és nem akarnék az USA-ban élni. Viszont az se megoldás, ha kiugrom egy-két hétre, mert az túl rövid idő. Inkább fizetek többet és még tanulhatok is, ráadásul angolul. Akár hasonló dolgokat is érdemes tanulni, mint amit otthon tanultam az első évemben, mert más szemszögből, más nyelven, más kultúrában tanulom.
2015. dec. 11. 15:35
12/19 anonim válasza:
attól, hogy elvégzel ott egy pár éves képzést nem muszáj örökké ott élni, csak arra a pár évre amíg tanulsz aztán hazajöhetsz, ha akarsz. Angolul meg magyarországon is tanulhatsz, persze itt nem minden tanár angol anyanyelvű, sőt a legtöbb nem az, de erre is van lehetőség
13/19 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hazamehetek, ugyanez a helyzet az én koncepciómban is, csak rövidebb időre, diploma nélkül, amire úgyse lenne szükségem.
2015. dec. 12. 00:59
14/19 anonim válasza:
hát szerintem a te koncepciód hülyeség már ne is haragudj érte, de nem nőttél még föl... nekem ez a véleményem, jobbat nem tudok mondani
15/19 A kérdező kommentje:
Most leírhatnám, hogy miért nem az, de 1:nem akarlak győzködni, higgy amit akarsz, 2:nem hiszem, hogy elhinnéd, mert nem egy átlagos sztori.
2015. dec. 15. 01:15
16/19 anonim válasza:
hát jó ezek szerint nyilván nem ismerem a teljes történetet én abból indultam ki amit elmondtál
17/19 anonim válasza:
Ha ilyen sok penzed van, inkabb fizesd ki az en amerikai egyetememet, aztan majd neha kijossz hozzam, hogy a barataiddal lehess. ✋😁
18/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy pont oda akarnál menni egyetemre😄
2016. jan. 11. 00:15
19/19 anonim válasza:
De igen, oda szeretnék menni, csak nekünk nincs pénzünk kifizetni, így ugrott az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!