Valakinek tapasztalata külföldi költségtérítéses felsőoktatásban, megérte, vagy nem, mit tanácsolnátok nekem, nem tudok dönteni?
Figyelt kérdés
Megéri jóval több pénzt belefektetni külföldi oktatásra, mint otthon ingyenesen? Én USA-ban élek, de itt rettentően drága az oktatás, otthon lehetne jelentkezni költségtérítésre, mondjuk nem tudom felvennének-e, mert már rég érettségiztem, de ha sikerülne, akkor ott jóval olcsóbb lenne, viszont ott diplomázás után kevesebb esély lenni és a fizetések nagyon alacsonyak. Egyébként természettudományi területről van szó. Nem tudom mit csináljak,ideköt a párom, aki már nem fog hazamenni, otthon viszont nincs munkalehetőség. Tudom túl kömplex és talán átláthatatlan is amit szeretnék kérdezni, de remélem azért ki lehetett hámozni belőle a lényeget.2013. aug. 10. 20:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!