Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Anglia egyetem. Ingyenes vagy...

Anglia egyetem. Ingyenes vagy fizetni kell érte?

Figyelt kérdés

Jelenleg kint élek, kb 2 éve. (16 vagyok) High School-ba járok. Utolsó évem, jövőre pedig megyek college-be, ha lehet akkor six form, mert inkább tovább tanulnák egyetemre, nem pedig a szakmát tanulnám ki. A közelbe vagy is egy egyetem/university Bradford-ban. A kérdés, hogy kell érte fizetni, ha igen akkor mennyit?

Előre is köszi.

2015. nov. 17. 20:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az egyetem első éve ingyenes?
2015. nov. 20. 00:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Eredetileg fizetős az egyetem Angliában. Viszont nagyon tehetségeseknek szoktak adni ösztöndíjat, a többi tanuló meg általában diákhitelt vesz fel. Ez olyan, hogy csak akkor kell fizetned, ha elér a fizetésed egy bizonyos összeget, akkor abból szépen levonják. Annyira nem tudom a pontos részleteket, de azért nézz utána, mert túl szépen hangzik, hogy csak úgy kiad a bank annyi összeget neked puszira. Szerintem olyan összeget határoznak meg, ami biztos el fogsz érni azzal a végzettséggel, ha találsz a szakmádban munkát. Nem hülyék a bankok sem.
2015. nov. 24. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!