Anglia egyetem. Ingyenes vagy fizetni kell érte?
Jelenleg kint élek, kb 2 éve. (16 vagyok) High School-ba járok. Utolsó évem, jövőre pedig megyek college-be, ha lehet akkor six form, mert inkább tovább tanulnák egyetemre, nem pedig a szakmát tanulnám ki. A közelbe vagy is egy egyetem/university Bradford-ban. A kérdés, hogy kell érte fizetni, ha igen akkor mennyit?
Előre is köszi.
A tanárokat pont nem érdekli, ismerősünk szintén nincs aki tudná rá a választ. Egyéb?
Gondoltam, lesz itt valaki aki járt már itt egyetemre, vagy tud-e róla valamit. Ha nem tudod a választ akkor köszi a megjegyzést, de ha zavar valami a kérdésben akkor ajánlom az "Egy véletlen kérdés"-t. Köszi
Jujj, de megmondtad most a frankót. Tudod mit ajánlok neked? Esetleg egy angol nyelvű gyakori kérdéseket, pl. ezt: [link]
Vagy csak olvasd el ezt: [link] Illetve biztosan van honlapja annak a bizonyos egyetemnek is Bradfordban (ugye hihetetlen?).
Remélem, azt nem kell elmagyaráznom, hogy kell lélelegezni.
Most hogy mondod ezt elmagyarázhatnád. Melyik a jobb? Ha lélegzek és a hasamat érzem megfeszülni a levegőtől, vagy ha a tüdőmet? Olvastam egy cikket, hogy ez nem mindegy. Várom válaszod.
Költői. De azért köszi. Az iskola web oldalát is néztem.
Én úgy tudom, fizetős és elég drága. De lehet itt is diákhitelt felvenni és aztán amikor elkezdesz dolgozni, a fizetésedhez mérten kell fizetni. Ha nem üti meg a fizetésed a minimumot, akkor addig nem fizetsz, amíg nem éri el.
Off: Hol élsz egész pontosan, mert Bradford tőlem nincs messze. Én Colne-ban lakom.
Köszi a válaszokat :)
Batley-ben lakom. Kb 20-30 percnyire Bradford-tól.
Még annyi, ha már páran itt vagytok, hogy nagy baj ha nem megyek el a kiszemelt college open evening-jére?? Mert pont a születésnapomra esik, Szombatra...
sziaa
19éves korig nem kell fizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!