Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Anglia egyetem. Ingyenes vagy...

Anglia egyetem. Ingyenes vagy fizetni kell érte?

Figyelt kérdés

Jelenleg kint élek, kb 2 éve. (16 vagyok) High School-ba járok. Utolsó évem, jövőre pedig megyek college-be, ha lehet akkor six form, mert inkább tovább tanulnák egyetemre, nem pedig a szakmát tanulnám ki. A közelbe vagy is egy egyetem/university Bradford-ban. A kérdés, hogy kell érte fizetni, ha igen akkor mennyit?

Előre is köszi.

2015. nov. 17. 20:12
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a pár helyesírási hibáért.
2015. nov. 17. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Két éve élsz kint, és tőlünk kérdezed?
2015. nov. 17. 20:16
 3/12 A kérdező kommentje:

A tanárokat pont nem érdekli, ismerősünk szintén nincs aki tudná rá a választ. Egyéb?

Gondoltam, lesz itt valaki aki járt már itt egyetemre, vagy tud-e róla valamit. Ha nem tudod a választ akkor köszi a megjegyzést, de ha zavar valami a kérdésben akkor ajánlom az "Egy véletlen kérdés"-t. Köszi

2015. nov. 17. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Jujj, de megmondtad most a frankót. Tudod mit ajánlok neked? Esetleg egy angol nyelvű gyakori kérdéseket, pl. ezt: [link]

Vagy csak olvasd el ezt: [link] Illetve biztosan van honlapja annak a bizonyos egyetemnek is Bradfordban (ugye hihetetlen?).

Remélem, azt nem kell elmagyaráznom, hogy kell lélelegezni.

2015. nov. 17. 21:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Most hogy mondod ezt elmagyarázhatnád. Melyik a jobb? Ha lélegzek és a hasamat érzem megfeszülni a levegőtől, vagy ha a tüdőmet? Olvastam egy cikket, hogy ez nem mindegy. Várom válaszod.

Költői. De azért köszi. Az iskola web oldalát is néztem.

2015. nov. 18. 00:22
 6/12 A kérdező kommentje:
De egyébként ha nehezedre esik válaszolni, akkor inkább ne tedd...
2015. nov. 18. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, fizetős és elég drága. De lehet itt is diákhitelt felvenni és aztán amikor elkezdesz dolgozni, a fizetésedhez mérten kell fizetni. Ha nem üti meg a fizetésed a minimumot, akkor addig nem fizetsz, amíg nem éri el.

Off: Hol élsz egész pontosan, mert Bradford tőlem nincs messze. Én Colne-ban lakom.

2015. nov. 18. 10:38
 8/12 Bob the builder ***** válasza:
84%
Fizetős és még hogy a legtöbb egyetem szemeszterenként 9000 fontot kér, viszont van elégbarátságos diák hitel.
2015. nov. 18. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Batley-ben lakom. Kb 20-30 percnyire Bradford-tól.

Még annyi, ha már páran itt vagytok, hogy nagy baj ha nem megyek el a kiszemelt college open evening-jére?? Mert pont a születésnapomra esik, Szombatra...

2015. nov. 18. 17:52
 10/12 anonim válasza:
28%

sziaa

19éves korig nem kell fizetned

2015. nov. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!