Hollandiaban nagyon draga a tandij? Ausztriaban tenyleg ingyenes az egyetem?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 12:49
1/6 anonim válasza:
Hollandiához nem tudok hozzászólni, de Ausztriában valóban ingyenes az egyetemi képzés. (A főiskolák viszont nem.)
2/6 anonim válasza:
Ha jól tudom Hollandiában ingyenesek az egyetemek, viszont a megélhetés kompenzálja ezt. Kaja pl. olcsó, de a szolgáltatások és a lakhatás húzós.
3/6 anonim válasza:
Lakhatás drága, de csak ha független lakást akar fenntartani (bocs, Hollandiáról beszélek). Fiatalok jobban szeretnek lakóközösségben élni, egy suli melletti mellékállással simán megkeres annyit, hogy fedezni tudja a költségeit.
4/6 anonim válasza:
3-as, azt hiszem egy kicsit rosszul tudod a dolgokat.(Nl-ben) Ha szakisk-ban, foiskolan v egyetemen tanulsz tovabb a tandij ugyanannyi, 1100 eu korul van. + konyvek. A fiatalok azert laknak egyutt mert csak 2-3-4 szemely tud csak egy sz@r lakast berelni, miutan olyan draga. A suli melletti mellekallas? Hat igen ha 20 eves vagy sokszor a fejedhez vagjak,hogy mar oreg vagy. Ugyanis egy 16 evesnek sokkal kevesebb az ora bere mint pl. egy 20 evesnek . A minimalber 23 eves kortol van. A lanyom most vegzett fodrasz.(19 eves) Heti 30-32 oraban dolgozik a fizetese brutto kozel 600 eu. (19% ado) Ha otthon elsz es
nem kell fizetnie semmit remek zsebpenz. De ha egyedul szeretne elni az = ehhalal.
5/6 anonim válasza:
Az elozo vagyok. A masik lanyom 21-eves, beteggondozo. Egyenlore a szakmajaban nem talalt allast, igy most 1 cipoboltban dolgozik. Heti 24 ora 480 eu brutto
6/6 anonim válasza:
Ja, a felreertesek elkerulese miatt: a fizetes 4 hetre van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!