Szeretnék Hollandiában tanulni, szerintetek hogy működik ott az egyetemi oktatás és felvételi? Bőv. Lent: )
Az hogy Hollandiában pontosan hogy van itt találod (iskolák, felvételi követelmények, stb..): [link]
Angolul egy erős középfokú szint elérése után van értelme elkezdeni tanulni, különben a nyelvi és kulturális nehézségek meg fogják keseríteni az életedet. Hogy van-e angol felkészítő nyilván az adott egyetem adott szakának a függvénye, meg hogy mennyi pénzed van.
En helyedben vagy angol kepzesre jelentkeznek ami van vagy egy ket evet szannek a nyelv megtanulasara es utana mennek foiskolara itt. A fosuli egyetem itt kb 1800 eu/jaar + konyv.
Belgium olcsobb tandij hivatalossan csak 550 eu/ev es belguimban ua a nyelv na jo majdnem mint holandiaban es kozel van.
daniaitovabbtanulas.hu --- ők teszteltetnek angolból és leküldik az egyetemnek. Ez egy közvetítő cég, full ingyenes, Bp-n van, vagy ha külföldön laksz, esetleg Romániában, valamelyik városban ott is jelen vannak.
Én volt a náluk múlthétvégén és nagyon jó eredményem lett, nem olyan nehéz : grammar-ből és listening-ből áll.
Hollandiába is közvetítenek ha jól tudom, de nézz fel az oldalra !
Ha esetleg tudok még valamiben segíteni, írj bátran ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!