Mit tegyek hogy valóra váljon az álmom?
Sziasztok! Én egy 15 éves fiú vagyok. Jómódú családból származom. Régóta nagy álmom hogy Amerikában éljek. Úgy tervezem hogy érettségi után megyek ki. Szerencsére a nyelvtudásommal nincsen baj. (De azért van még mit csiszolni rajta.) Az egyik barátom 1 évet töltött odakint és nagyon tetszett neki. Riporter szeretnék majd lenni. négyes-ötös tanuló vagyok. A tavalyi átlagom 4,17. Hogyan kaphatnám meg az állampolgárságot? Lenne esélyem rá hogy érettségi után ott kezdjem el az egyetemet? Riporterként jól keresnék? Megérné egyáltalán riporternek lenni ott? Melyik részén érdemes lakni leginkább? Mire kell nagyon odafigyelni? AZ idegennyelven kívül még mit kell nagyon tudnom? Rengeteg kérdésem van. Mindenre kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban. Téma: Amerika
Érdekel még: Amerikai fegyverestestületek, Színészet
Segítségeteket előre is köszönöm!
(Megy majd a zöld ujjacska.)
ne haragudj ha nyersnek tűnik a válaszom de ha gazdagabb családból származol van pénzed rá hogy ki utazhass ..legalábbis a szüleidnek ..tudnak támogatni.
Másrészt azt álltod egész jó vagy angolból akkor nincs nagy probléma. Nagyon sok külföldit fogadnak be az amerikaiak ..előszőr vizumot kell szerezz ami egészen pontosan nem tudom meddig jó és mennyibe kerül de közben ha ott leteszel egy állam vizsgát az ottani kultúrából ,nyelvből ,nyelvtanból meg kaphatod az állampolgárságot . Bár ennek jobban nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!