Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Jelentkezik valaki a 2016/18-a...

Jelentkezik valaki a 2016/18-as UWC-re?

Figyelt kérdés

2015. nov. 7. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én tervezem, hiszen ártani nem árthat. :)
2015. nov. 7. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én jelentkezem. Tavaly is jelentkeztem, eljutottam a táborig, de ott sajnos elvéreztem.
2015. nov. 10. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

Én pedig úgy döntöttem, hogy mégsem jelentkezem. Bár nem értem, hogy ez neked mennyire lényeges infó, csak gondoltam szólok.

De a többieknek sok sikert kívánok, és ne szomorkodjatok, ha nem sikerül. A legtöbb volt jelentkező szerint, már maga a kiválasztó folyamatért is megéri jelentkezni, annak, aki szeretne. ;)

2015. nov. 10. 18:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Én mindenképp szeretnék jelentkezni. Már tavaly eldöntöttem, de akkor még túl pici voltam :))

*1 Kár, hogy nem jössz, talán találkozhattunk volna.

*2 A táborig eljutni már nagyon jó. WoW

Remélem idén nekem is sikerül. Vagy talán még tovább.

De mindenesetre sok sikert :D

2015. nov. 16. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is jelentkezem, tavaly én a szóbeliig jutottam.:)
2015. dec. 1. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is jelentkezem, bár tavaly a szóbeliig se jutottam:DD
2015. dec. 15. 06:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is jelentkezek, már 8. óta azt várom, hogy elég idős legyek hozzá és ez az idő most végre elérkezett. :)

Szomorú, hogy nem kaphat mindenki ösztöndíjat, de remélem, hogyha nem is jutok ki szerzek pár barátot a vállogatás során. :D

2015. dec. 26. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Valaki továbbjutott?
2016. febr. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!