Ki jelentkezik mostanság (2015-2016-ban érettségizők) pszichológiára?
Figyelt kérdés
Ti melyik egyetemre jelentkeztek? Miből emelteztek?
Én eredetileg az ELTE-re akartam menni, de utánanéztem és iszonyúan le van húzva. Elsősorban a Pázmány-t lőttem be, utána pedig a Károlit.
Töriből és angolból szeretnék emeltezni. (Én csak jövőre érettségizek)
Ti?:)
2015. márc. 8. 16:06
1/18 anonim válasza:
Nyilván sokan fognak, mint minden évben.
2/18 A kérdező kommentje:
Jesszus, nem mondod!
Az év leghasznosabb válaszáért járó díj a tied.
2015. márc. 9. 17:28
3/18 anonim válasza:
Az év legértelmesebb kérdéséért járó díjat pedig Te kapod, de valószínűleg ez jövőre is így lesz. ;)
5/18 A kérdező kommentje:
Érdekelt volna, hogy ki melyik egyetemet tartja a legszimpatikusabbnak, illetve miből fognak emeltezni.
Akkora seeggfejek vagytok, hihetetlen.
2015. márc. 9. 21:30
6/18 A kérdező kommentje:
(ill. szívesen megnézném a feltett kérdéseiteket, kíváncsi lennék, hányba nem tudnék belekötni:)
2015. márc. 9. 21:33
7/18 anonim válasza:
Akkor írd be a keresőbe, és meglátod, hogy melyik egyetemet szokták választani.
8/18 A kérdező kommentje:
Puszillak!
2015. márc. 9. 21:59
9/18 anonim válasza:
ELTE, Károli nekem ez a sorrend. Emelt bioszt, és matekot viszek, mert ez lett a legjobb. :)
10/18 anonim válasza:
Az eltével kitörölheted a segged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!