Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Fogalmam sincs, hogy minek...

Fogalmam sincs, hogy minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Abban a korban vagyok, amikor el kell dönteni, hogy mivel is akarok foglalkozni a jövőt illetően. Külföldi egyetemre szeretnek járni (UK, USA, Olaszország, Dánia, Ausztrália...). Angolul es olaszul beszélek, érdekel a tolmacsolas, de azt csak mesterképzésen lehet tanulni. Ezen kívül érdekel a művészet, a rendezvényszervezés ( ebben kifejezetten jól érzem magam), más országok kultúrája, utazás, fényképészet, kriminológia es pszichológia, sport, újságírás, divat, termeszet, építészet, ... Szóval sokminden érdekel es emiatt nem tudok dönteni. Olyan helyen tudom elképzelni magam ahol ezeket a területeket ötvözik. Megszokott napirend szerinti munkát szeretnek, de nem monotont tehát legyen érdekes a munka. Gondoltam a HR-re is de az nem annyira vonz mint például a művészettörténet.

Köszönöm hogy elolvastad es ÉRTELMES válaszokat várnék. 16/L

2015. szept. 9. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Konkrét területet nem tudok ajánlani, de ha ennyi minden érdekel, érdemes lenne elmenned pályaválasztási tanácsadásra, kitölteni pár tesztet, stb. Hátha egy kicsit közelebb kerülsz ahhoz, mi való neked :) Mert ugye hiába érdekel, ha végül kiderül, hogy nem annyira testhezálló.
2015. szept. 9. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. En is attól tartok hogyha választok valamit akkor utánna mégsem az lesz a nekem való állás. :/ valami piacképes diplomát szeretnek amivel könnyen boldogulok de ugyanakkor stressz mentes munkát biztosít -> pl. rendezvényszervezés. Várnék meg további ötleteket, esetleg tapasztalatokat.
2015. szept. 9. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
restaurátor külföldön,esetleg tanár ha szereted a gyerekeket, andragógia,bölcsész de néhány teszt többet tudna mondani,igaza van az elsőnek:)
2015. szept. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!