A pszihológiához kell a matek (bármilyen formában)?
Figyelt kérdés
Elsős középiskolás vagyok,de sokat gondolkozom ezen. Bioszom most nincs,de általánosban egész jó voltam belőle,pedig nem is tanultam,ha készültem akkor mindig 5-ös voltam. Angol,magyar,töri,info szintén jól megy. Egyedül a matek,az valami borzalom.2010. febr. 19. 13:08
3/4 anonim válasza:
lesz statisztika, de az azért általában bemagolható
4/4 anonim válasza:
oda bejuttni...húúú hát én sok sikert kívánok neked...én most leszek végzős. minden vágyam, hoyg pszihológus legyek...de ez tuti nem fog menni. esélyem sincs arra hogy bejussak.
pedig gimi 3. 4.73 átlagom volt. csak a matek és fizika volt 3, a többi szinte mind dicséretes. és sajna még így sincs esélyem...:S egy angol középfokú nyelvvizsgám van.
hogy felvegyenek min. még kéne egy nyelvvizsga és egy emelt biosz érettségi./vagy valamilyen, amit beszámítanak/
ne haragudj ha elkeserítetelek... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!