Mennyi esélyem van bejutni az Oxfordi vagy Cambridge-i Egyetemre? 17/L
Figyelt kérdés
A Budapesti Madács Imre Gimnáziumba járok, ez most a második évem(de volt egy 0. is). Mindenből kitűnő vagyok. Jól tudok angolul, nyáron le szeretnék tenni egy CAE nyelvvizsgát.
Irodalmat szeretnék tanulni és nagyon szeretnék bejutni a fent említett két egyetem egyikébe. Tudom, hogy ez nagyon nehéz és nagyon drága is. Szerintetek lesz majd esélyem rá? És esetleg nem tudtok ösztöndíjakat mondani? Mivel, ha jól tudom egy év az kb. 9000 font.
2015. márc. 24. 17:18
11/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem a honlapon és ott azt írják, hogy amennyiben nincs angol irodalom, akkor elfogadják külön az angol és a magyar érettségit.
2015. márc. 25. 20:35
12/14 anonim válasza:
Nem kell angol irodalom érettségi, mivel külön felvételi tesztet kell megírni. Kell egy egyetem által elfogadott nyelvvizsga/főiskola külön vizsgát tart, az érettségi eredményeid és a kinti felvételi vizsga. Na meg ezen kívül a több millió forint tandíj és egyéb fee-k befizetése. Vannak részösztöndíjak, de ezeket nehéz megszerezni, az angolok is általában diákhitelből fizetik a költségeket. A tandíj ezekbe viszont több mint amit írtál.
13/14 anonim válasza:
Ha bármi más szakot akarnál azt mondanám, hogy lehet esélyed, de rengeteg ember megy pont ide irodalmat tanulni a világ minden tájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!