Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A skót egyetemekre a jelentkez...

A skót egyetemekre a jelentkezésig már meg kell lennie a nyelvvizsgának?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
igen, a jelentkezéshez csatolni kell....ha az nincs meg eleve elutasítják a felvételt, ez alapkritérium...de egyébként fent van az egyetemek honapján.
2014. okt. 29. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Az angliai egyetemeknél nem kell. Később is meg tudod csinálni. Ez olyan mint az érettségi. Azt is már csak a jelentkezés után tudod csatolni (persze abban az esetben, ha egyből középiskola után mész). Nem tudom, hogy Skóciában ez hogy megy, de szerintem nincs különbség.

Mindenképp nézd meg az egyetemek oldalán. Tuti írják valahol. Ha nem, akkor meg írj nekik és majd ők megmondják. :)

2014. okt. 30. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem kell en angol es skót egyetemeket is megjelolok írtam nekik e-mailt es a skót azt írta h az összes feltételt beleértve a nyelvvizsgát augusztus 30ig kell teljesíteni ez lehet h változó egyetemenkent de január 15ig(ami a jelentkezés határideje) egyik sem kéri szerintem
2014. okt. 30. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat addig simán leteszem a nyelvvizsgát:)
2014. okt. 30. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én idén diplomáztam Skóciában, öcsém pedig szintén ide jelentkezett. Nem kell meglennie se a nyelvvizsgának, se az érettséginek, ezek pótolhatók augusztusig. Az itteni rendszerben az érettségi jegyeket csak júniusban/júliusban kapják meg, akkor megy azoknak a feltöltése.
2014. okt. 31. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!