Mit kell tennem, hogy ösztöndíjat kapjak vmelyik egyetemre az USA-ban?
Figyelt kérdés
Még csak most kezdtem a gimit,de előre gondolkodom. Az angol jól megy. Érettségi után mindenképpen ki szeretnék menni Amerikába, mennyi esélyem van hogy bekerüljek mondjuk a Princetonra? Mennyiért tudnám befejezni ott az egyetemet?2010. jan. 25. 18:21
1/4 anonim válasza:
Hát nem lenne olcsó. Megközelítőleg mire odajutsz, olyan 15millió Ft-ba fájna neked az egyetem elvégzése. Ebben mondjuk benne van a koli, a könyvek és a tandíj. De például a hazautazás, a kaja, a ruhák, stb. nincsen. Nem lesz egyszerű a bejutás sem, nagyon kemény a felvételi. Ösztöndíjra elég kicsi az esély, hogy kapsz, de meg lehet próbálni. Ha jól megy az angol, akkor a legegyszerűbb, ha a suli weboldalán nézel körül vagy tőlük érdeklődsz. Ha beírod a google-ba a nevét, ott van az első pár találat között.
2/4 anonim válasza:
A Princeton konkretan 40 millio forintodba kerulne mire elvegezned negy ev alatt ($ 50620*4). Teljes osztondijat ritkan adnak nagyon es meg a jobb tipusu osztondijaknal is 10000-15000-t neked kell fizetned.
Kulon felveteli nincs. Tobb kozponti tesztet kell kitoltened. Tobb info: [link]
Bekerulni nem nehezebb vagy konnyebb mint mas angol es amerikai elit egyetemekre. Egy diakot vesznek fel tizbol ami eleg tipikus a felso kategorias egyetemek kozott. Statisztikak bovebben: [link]
Tehat sok szerencset!
3/4 anonim válasza:
Bocsánat, jogos a második hozzászóló észrevétele... A 15 milliót félévenként értettem. De a második hozzászólót annyiban módosítanám, hogy az az 50ezer párszáz dollár az 52ezer párszáz. Utánanéztem. :-)
4/4 anonim válasza:
Hi!!!!
Én is vagy Angliába,vagy az USA-ba!!!
de inkább az USA-ab(5.-es vaagyok,jól meegy az angol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!