Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön vagy itthon tanuljak...

Külföldön vagy itthon tanuljak építsek karriert? Mi a véleményetek a Vizsgaház.hu oldalról ahol 1éves érettségit hírdetnek? 20évesen ez az egész nem késő már elkezdeni?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésemhez kiegészítéséként annyit tennék hozzá 20éves férfi vagyok.Jelenleg a saját hibámból egy 8általános iskolai végzettséggel rendelkezem.Na most lennének elképzerléseim hogy letenném az érettségit aztán egy komoly szakmát tanulnék. Vannak elképzelések a szakmák területein belül úgy mint pl Divattervezőnek, vagy divatszakmát, banki szakügyintézőnek, Bűnügyi nyomozónak szóval rendészeti szakirány is érdekel. Még ami érdekel az pl grafikus szakma, Nos egyenlőre így ennyi ami így főképp érdekelne Talán még a színészet de viszont ahhoz lehet hogy már késő lenne. Na most abba nem tudok dönteni hogy Magyarországon maradjak építsek karriert vagy külföldön.És még ami érdekel hogyha ti tudtok netán iskolákat akkor ez is érdekelne és hátha megtetszik és elkezd érdekelni valami más szakma ami még nem került a látáskörömbe.
2014. okt. 24. 00:33
1 2
 11/15 szabina555 ***** válasza:

először is, szerintem ez tök jó dolog, hogy te akarod ezt az egészet. ne hagyd magad lebeszélni. sok embernek kellene még ilyen ambíciózusnak lennie.

ez a suli szerintem se ér annyit, magyar, töri, biosz, stb. tárgyak valóban megtanulhatóak magadtól is, kivéve a matek, de abból elmész tanárhoz, kevesebbe kerül majd. keress egy gimit, ahol lerakod az osztályozó vizsgákat, majd az érettségit is. ezt a sulit én nem javaslom neked, de keress neten róluk véleményeket. ráadásul heti 2 nap, ennyi pénzért.. nevetséges.

2014. okt. 25. 12:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Nos utána néztem a sulinak de nem sok mindent találtam róluk mármint véleményben. Így ide biztos nem fogok jelentkezni. Jelentkezem egy másik normális esti Gimibe ahol leteszem a 9 10 11 12.ik osztályt és leérettségizek Aztán eközben jobban rámegyek tanulás szempontjából az Angol nyelvre és teszek egy nyelv vizsgát és amikor ezek megvannak leteszek egy olyan szakmát amivel akár külföldön is tudok komoly karriert építeni. De ha tudtok netán olyan esti gimit vagy ötletet írni ami jó lenne és szerintetek érdemes megpróbálnom akkor azt megköszönném. Persze az eddigi komoly válaszokat is köszönöm. Pl most kedden be kell mennem a Budakalász Gimnázium egyik kirendeltségéhez.
2014. okt. 25. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
a két éves HID program ingyen van
2014. okt. 25. 13:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez a Két éves HID program ez pontosabban micsoda és miről szól. ? Bocsi ha ennyi kérdésem van csak így most nem vagyok képben ezzel kapcsolatban.
2014. okt. 25. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt is nézd meg ! [link] A munka ügyi központnál is érdeklődj meg ezt a sulit is hívd fel! Itt elvileg ingyen tanulhatsz azaz le érettségizhetsz és ha munka nélküli központon keresztül teszed mind ezt (mert mondjuk éppen munkanélküli vagy és regisztrálva vagy a munkaügyi központnál) akkor még fizetést is kapsz arra az időre amíg suliba jársz. Hoppá !
2014. okt. 30. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!