Mitt valaszak? Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Hello! 14 éves vagyok,kulfoldon élek és itt tanulok és nem tudom mi legyek ha nagy leszek eddig az ugyvedi munkara gondoltam, de nem vagyom biztos magamban.
Google-n is kitoltotem sok olyan oldalt ami segit kivalasztani hogy mi legyek de nem nagyon tetszetek. ezért ide fordultam.
Nem szeretnék egy regényt irni, és unalmasá válni szoval a lényegre térek.
-Olyan munkat szeretnék ahol sajatbelépö kartyam van és sajat iroda vagy iroasztalhoz hasonlok.
-Nagyon szeretnék kirandulni , korul utazni a vilagot csak félek egyedul, ezért szeretnék karatéra is járni.(azt hobbiként)de ehez kelene pénz is.
-szépen tudok rajzolni de csak akkor rajzolok ha muszáj , és ha én csak magamtol akarok rajzolni sosem sikerul szepen.
Azt hiszem ennyi! :)
2014. aug. 31. 00:13
11/11 A kérdező kommentje:
most néztem meg, azt hittem csak ugratsz, de van ilyen! :D
2014. szept. 1. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!