Mitt valaszak? Mi legyek ha nagy leszek?
Hello! 14 éves vagyok,kulfoldon élek és itt tanulok és nem tudom mi legyek ha nagy leszek eddig az ugyvedi munkara gondoltam, de nem vagyom biztos magamban.
Google-n is kitoltotem sok olyan oldalt ami segit kivalasztani hogy mi legyek de nem nagyon tetszetek. ezért ide fordultam.
Nem szeretnék egy regényt irni, és unalmasá válni szoval a lényegre térek.
-Olyan munkat szeretnék ahol sajatbelépö kartyam van és sajat iroda vagy iroasztalhoz hasonlok.
-Nagyon szeretnék kirandulni , korul utazni a vilagot csak félek egyedul, ezért szeretnék karatéra is járni.(azt hobbiként)de ehez kelene pénz is.
-szépen tudok rajzolni de csak akkor rajzolok ha muszáj , és ha én csak magamtol akarok rajzolni sosem sikerul szepen.
Azt hiszem ennyi! :)
"Olyan munkat szeretnék ahol sajatbelépö kartyam van" ez aranyos :))
Bátyám gépészmérnök. Ő rá ezek mind illenek, amit szeretnél. Persze nem minden mérnöki munka ilyen, de ő neki már volt olyan szerencséje, hogy munkája miatt volt pl. Kínában, Amerikában, Oroszországban, Olaszországban. Bár ezek az utazások elsősorban munkával telnek, de azért jut egy kis idő nézelődni is.
Nekem most ez jutott eszembe első körben.
szerintem először egy "hangyányit" komolyodj meg, mert ha nem írtad volna le, hogy hány éves vagy, a válaszaid alapján 8-9- nek gondoltalak volna! Még egy jó tanács: a "hogy" szócska elé vesszőt teszünk!!!
14/L
Értem, akkor majd írok.
Rendben, amúgy én nem tanári munkára gondoltam mert abban nincsenek utazások, nekem elég lenne annyi is hogy munka miatt elmenni,mint az első válaszoló irt nekem.
De belőled tényleg jó Tanár lenne, és ahogy kijavítótál..Szuper! :D
pilóta és stewardess nem szeretnék lenni ,mert ennyit azért nem szeretek a repülőn leni, hanem azon kívül.
területi képviselő és az üzletkötő jónak hangzik főleg az üzletkötő tetszik,amúgy a gazdagsági megfigyelésnek mi a dolga?
Hát remélem magában a film jobb mint a címe! :D
Majd rákeresek, nem is inkább most. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!