Milyen végzettséget kell szereznem, hogy nursery teacher vagy nursery nurse legyek Angliában?
Figyelt kérdés
Jelenleg 18/L vagyok és szeretnék (3-5 év múlva) elkezdeni tanulni, hogy az említett két munkát végezhessem. Mivel olvastam, hogy honosítani kell az itthoni végzettséget és elég problémás. Egyszerűbbnek vélem ha Angliában tanulnám ki. Már annyit találtam hogy Childcare kurzuson(?) kell tanulnom. Szeretném ha meglenne a level 4 szintem. (Általában álláshirdetésekben level 3-4-t láttam amit kérnek.) Szóval a lényeg hogy hol tudnám ezt Birmingham közelében kitanulni? Hány éves a képzés? Ingyenes vagy finanszírozott? Vélemények erről?2014. febr. 11. 16:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!