Felvettek egy dán oktatási intézménybe, logisztikai ügyintéző szakra. Időpocsékolásnak tartom. Vélemények?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy milliós összegeket kéne belefektetni egy új élet elkezdésébe ott kinn, az értelmét sem látom egy újabb menedzsment képzésnek mert Dunát lehet velük rekeszteni.Az ingyenes oktatás egy nagy ló.zar, minden másért kemény összegeket kell fizetni(könyvek,lakhatás...).Ráadásul egyik kommentelőnek már megvolt a tapasztalata az AP degree programokat kínáló intézményekkel.Az angolom tényleg jó de a matekom borzalmas.Úgy érzem jobban járnék egy szakma kitanulásával és aztán irány külföld.Mindenki azt mondja, hogy hülye vagyok ha kihagyok egy ekkora lehetőséget de abba senki sem gondol bele mekkora anyagi áldozattal jár ez az egész.A kimenetele erősen kérdéses.Lehet, hogy én vagyok ennyire idióta?2014. júl. 29. 16:47
11/11 A kérdező kommentje:
Erről van szó utolsó.
2014. júl. 30. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!