Megéri pénzügyi-ügyintézőnek tanulni?
Figyelt kérdés
Most leszek 12.-es és ez érdekel a legjobban, de nem tudom, hogy mennyire éri meg!? SZámalkban találtam csak, hogy ingyenesen tanítják ezt a szakot emelt szinten. Esetleg Százhalombattához nincsen közelebb ilyen képzés emelt szinten, okj-n és államilag támogatottan? :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 8. 12:54
1/4 anonim válasza:
Már nem először írja itt valaki a Számalkot erre, de a pénzügyis szak nem a Meta Don Bosco suliban van? Nem mintha a kérdésed szempontájból nem lenne mindegy, de én Metás vagyok és esküszöm úgy tudtam, hozzánk tartozik.
Azt, hogy mennyire keresett szakember pénzügyes, én nem tudom megítélni, de ha ez a szíved csücske, én csak biztatni tudlak, hogy a Metát válaszd. Szeretek ide járni, két éve nyomom, ápoló szakon, jövőre végzek.
2/4 A kérdező kommentje:
igen a META-ban van, csak a kérdés feltevésekor még nem tudtam a különbséget :)am köszi a válaszod, valószínű annak fogok tanulni jövőre! :)
2014. aug. 14. 17:42
3/4 anonim válasza:
Én ezt csinálom megközelítőleg évezredek óta, mindig ez a munka volt az álmom, szerintem maximálisan megérte. :) Én mondjuk nem is tegnap végeztem, viszont a lányom a Metába jár, ha ez a szak az álmod, érdemes azt választani, nagyon szimpatikus iskola! :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :)
2014. okt. 18. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!