Felvettek egy dán oktatási intézménybe, logisztikai ügyintéző szakra. Időpocsékolásnak tartom. Vélemények?
Ha nem akarsz menni, ne menj. De akkor minek jelentkeztél?
Neked kell eldöntened, ne ismeretlenektől, bizonyíték nélkül várj teljesen rád jellemző választ. Lehet, hogy valakinek nagyon jól összejött minden ezzel a képzéssel, lehet, hogy valaki meg visszalépésként élte meg.
Azt nem értem, hogy akkor mi a reteknek jelentkeztél? Ja mert menő volt?
Máskor gondolkozz egy kicsit előre. Az egyik barátnőm Dániában tanul, ő imádja, igaz sokat dolgozik, hogy meg tudjon élni, de szerintem élete legjobb éveit tölti ott...
Hát igen, kicsit későn jössz rá a dolgokra. Nem mondom,hogy nincs értelme,mert ha lehúzod azt a pár évet,addig szenvedsz,utána viszont nagyon jól fogsz keresni,szóval nem bánnád meg később. Viszont így,hogy el se kezdődött,de már nincs hozzá kedved...valószínűleg nem tudnád megcsinálni,mert végig azon járna az agyad,hogy milyen hülye voltál,hogy nem hagytad anno. Mellesleg abban se vagyok biztos,hogy 3 hét alatt könnyen tudnál keresni olyan albérletet,ami a drágák között is "olcsóbb".
Nem tudom,hogy az a 4 év hogyan telt neked,meg hogy pontosan milyen az anyagi háttered,vagy hogy épp mennyire hiányoznának a magyar barátaid/családod. Nem tudunk helyetted dönteni,mindenesetre az tény,hogy sokkal jobban járnál,ha elvégeznéd ezt,mintha itthon végeznél el valami hasonló szakot akármelyik egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!