Magyarországon vagy külföldön?
Figyelt kérdés
Ha Magyarországon tanulom az orvosit, és Amerikában szeretnék sebész lenni, akkor ez nem lesz hátrányomra?Vagy fordítva,ha külföldre megyek ki tanulni, akkor olyan jól tanulom meg, mint Magyarországon? Mert azért mégiscsak ez az anyanyelvem.Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.2014. ápr. 3. 13:32
1/1 anonim válasza:
Miért lenne hátrányodra? Én Debrecenben végeztem az orvosit és 6 évig Amerikába, Bostonban dolgoztam. Szívesen fogadják a külföldieket, a Debreceni Orvosit pedig ott is ismerik, sokan emlegették hogy jártak ott, és volt amerikai aki ott végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!