Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Magyar ösztöndíj a yale-re?

Magyar ösztöndíj a yale-re?

Figyelt kérdés
Hol lehetsèges ez?? Hogyan kell jelentkezni ez hogy megy? Ösztöndìjjal mennèk oda csak ez hogyan van hogy müködik? Meg csak 8.-kos vagyok de mar most szereynék elkezdeni készülődni aki tidja hogyan müködik azt kèrem írjon es linkeljen honlapot is ami tud ajanlani olyan helyeket amik segithetnek erre felkèszülni

2014. febr. 20. 19:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező! Te olyan elképesztően naiv és buta vagy, hogy nem tudom, sírjak-e vagy röhögjek. Te akarsz a Yale-re menni? Vannak scolarship-ek a Yale-en, de általában a, már felvett, diákok kapják az ottani tanulmányi teljesítményükért. Kaphatsz financial aid-et is, de ez külföldi diákoknak nem szokott túl jó lenni. Ha úgy akarsz tanulni a Yale-en, hogy nem fizetsz semmit, akkor OKTV-n és nemzetközi versenyeken elért eredményekre lesz szükség, de ahogy így látom a kommentjeidet, te még magyar egyetemre se fogsz járni soha.
2014. márc. 11. 17:44
 22/25 A kérdező kommentje:
naiv és buta? naiv az lehetek de nem a válaszaim alapján leszek buta ezt szimplán lobbanékonyságból teszem bocs, hogy kiváncsi vagyok. de azt hogy egyetemre való vagyok-e vagy nem nem te fogod eldönteni. egyébként is milyen reakcióra vársz egy 14 évestől?
2014. márc. 12. 20:02
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs azzal gond, hogy 14 évesen fantáziálgatsz, tájékozódsz a lehetőségekről. Ha akarsz, akkor gyakorlatilag biztosan fogsz is egyetemre járni Magyarországon!

Az viszont igaz, hogy egy 14 évestől már elvárható lenne, hogy tudjon bánni az igekötős igékkel, meg valamelyest a vesszőkkel...ez a kritika jogos.

2014. márc. 12. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Hogy milyen reakcióra vártam? Kb ilyenre... Egyébként én 16 éves vagyok és volt annyi eszem, hogy egyedül utánanéztem az egésznek és beiratkoztam egy felkészítő tanfolyamra. Szerintem, ha valaki el akar végezni egy ilyen egyetemet, akkor a minimum, hogy képes arra, hogy egyedül tudakozódjon. Menj fel a Yale honlapjára és írj nekik e-mailt, csak ott kaphatsz biztos és aktuális választ.
2014. márc. 13. 05:57
 25/25 anonim válasza:
a legtöbb ösztöndíjakhoz szükséges hogy állampolgár legyen az ember vagyis mielőtt a Yale-re mennél kint kéne töltened kb. 4 évet, hogy megkapd az „állampolgárságot”
2024. júl. 5. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!