Magyar ösztöndíj a yale-re?
Figyelt kérdés
Hol lehetsèges ez?? Hogyan kell jelentkezni ez hogy megy? Ösztöndìjjal mennèk oda csak ez hogyan van hogy müködik? Meg csak 8.-kos vagyok de mar most szereynék elkezdeni készülődni aki tidja hogyan müködik azt kèrem írjon es linkeljen honlapot is ami tud ajanlani olyan helyeket amik segithetnek erre felkèszülni2014. febr. 20. 19:27
2/25 anonim válasza:
hát, barátom, ilyen nincs!
Vannak Erasmus programok, stb,
3/25 anonim válasza:
Erasmus is csak Európában érvényes, ahol bolognai rendszerű képzés van az egyetemeken...
Szerintem még ne gondolkodj ezen, az ide írkáló, Amerikába vágyó emberek 99,99 %-a még egyetemre se való, nemhogy amerikai egyetemre...
4/25 A kérdező kommentje:
kedves vagy nagyon -.-" bocsi én csak feltettem egy kérdést. nem kell rögtön leszólni mert lehet hogy százalékot írtál de gondolom ez egy utalás próbált lenni. de majd meglátjuk mi lesz belőle amm ha mindenki aki amerikai egyetemre vágyik az nem lesz egyetemista akkor egész Magyarország szegény lenne. ne te mondd meg nekem hogy hova vagyok való mert nem is ismersz. szerintem meg igenis jobb hogyha megszerzem a diplomát külföldön amerikában ott dolgozom majd ha lesz valamennyi pénzem vissza jövök eu-ba leteszek mégegy diplomát és hazajövök mert ha ez így van ahogy te mondod akkor én vagyok az a 0,01% bunk*
2014. febr. 20. 21:36
5/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak azért írtam, mert esetleg van tapasztalatom a dologban? Meg jó pár évvel idősebb vagyok, mint te, és tudom, hogy hogy működnek a dolgok? :D Egyelőre azon törd magad, hogy gimnáziumba felvegyenek, meg azon, hogy a saját anyanyelvedet normálisan el tudd sajátítani.... :D
7/25 A kérdező kommentje:
Attól még hogy idősebb vagy mondjuk nem kell mondanod hogy ki az aki nem való egyetemre :D mert azt hiszem azt nem te döntöd el.
2014. febr. 20. 23:06
8/25 A kérdező kommentje:
válaszként pedig elég egy nem is.
2014. febr. 20. 23:07
9/25 A kérdező kommentje:
amm meg de a felvételivel is foglalkozom de én csak gondolkoztam hogy milyen egyetemre megyek és feltettem ezt a kérdést. hátha tud valaki valamit de magyar egyetemek is nézek csak én nem hagyom ezt az utolsó pillanatba mert el kell kezdjek tanulni erre is
2014. febr. 20. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!