Amerikában (Los Angelesben) fogok egyetemre járni. Pszichológiát fogok tanulni. Mennyi esélyem van elhelyezkedni ott, miután megvan a diploma?
(Tehát minimum 4-5 év kintlét után)
Persze abban az esetben, ha addigra nem lesz feleségem és zöldkártyám:)
Egyszerűen teljesítettem a követelményeket (amik minden egyetemnèl mások). Megvolt a TOEFL-nyelvvizsgám, jól megírtam a módosított SAT-tesztet, voltak ajánlóleveleim...
Egy szemeszter 11.000$, innentől rajtam múlik, hogy elnyerek-e ösztöndíjakat. Esetleg veszek-e fel kölcsönöket.
Egy szemeszter 11.000$, innentől rajtam múlik, hogy elnyerek-e ösztöndíjakat. Esetleg veszek-e fel kölcsönöket.
akkor ha jol ertem mar alig 33 ezer dollart befizettel,a harom szemeszterre az tobb mint kilenc millio.Mondjuk ezt az egyetemi karrier centernek kellene irnod es toluk infot kerni, ha mar odajarsz es nem gyakorin.Szerinted menni fog ez a kretiv feladat vagy csak a mechanikus teszt toltogetes valasz magola megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!