Ha bármely egyetemre (bármely országban) mehetnél tanulni, hova mennél? Miért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 07:24
11/19 anonim válasza:
Harward vagy Yale, esetleg austini egyetem, mert Amerika, és ha tehetném, azonnal húznék amerikába. lakni, dolgozni, tanulni, mind1... (ezért páran le fognak pontozni, de ez az ok, tetszik az ottani élet, nem fogok hazudni:) hangsúlyozom, az élet, és nem a politikájuk)
vagy még University of Auckland, mert Új-Zéland is tetszik, mint ország. főleg mióta megtudtam, hogy a világon ott a legkisebb a korrupció, ami nálunk szlovákiában, egyre inkább virágzik:))
12/19 anonim válasza:
Dallas Theological Seminary, nagyszerű professzoraik vannak, akik nem csak nagyszerű tanárok, hanem ténylegesen az életvitelük is példamutató minden keresztény számára, máshol nagyobb pénzért taníthatnának, de nem ez a legfontosabb számukra. Plusz DTS teológiája is rendben van.
13/19 anonim válasza:
Én valószínűleg Moszkvába mennék, mert nagyon szeretem az orosz nyelvet.
Vagy Izlnadra, mert nagyon szimpatikus ország.
14/19 anonim válasza:
én mindenképpen spanyolország barcelona egyetem/sport tag/. imádom spanyolországot a spanyol nyelvet és a spanyol focit.
15/19 anonim válasza:
Haaga Helia (Helsinki), vagy Universitat Wien, vagy Cambridge, Oxford, University of Ulm stb
16/19 A kérdező kommentje:
Erdekes valasztek...
2010. jan. 10. 06:55
18/19 anonim válasza:
Japánba mennék mert imádom a japán nyelvet és azt tanulnék. Mást nem tanulnék japánban.
19/19 anonim válasza:
Pázmány Péterbe mennék JOGi karra!!! Úgy hallottam nagyon jó iskola és mivel ügyvéd szeretnék lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!