Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha bármely egyetemre (bármely...

Ha bármely egyetemre (bármely országban) mehetnél tanulni, hova mennél? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 07:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Ide járok és ha tehetném se mennék máshova, mert itt legalább olcsóbban ugyanazt a képesítést (ha nem jobbat) kapok, mint bárhol máshol és pontosan amiatt, mert ahova most járok a világ minden országában ismerik és elismerik, tárt karokkal várnak, bárhol kapnék munkát vele és legalább nem ment rá ingem-gatyám.
2009. nov. 22. 10:34
 2/19 anonim ***** válasza:
28%
hol van az az itt?
2009. nov. 22. 11:46
 3/19 anonim ***** válasza:
58%

Mivel ez egy magyar oldal, gondoltam mindenkinek van annyi logikája, hogy tudja melyik országról beszélek...

Te jó ég... -.-

2009. nov. 22. 11:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

MIT, Stanford, Berkeley.

mivel engem az informatika érdekel és abban ezek a legjobbak

(pl. ezeken az egyetemeken találták fel az internetet, a nagyteljesítményű szervereket és processzorokat stb.)

2009. nov. 22. 13:09
 5/19 A kérdező kommentje:

Csak nem a Szekszárdi Főiskolára jársz?

Azért nem mindegy, hogy az "itt"-et hogyan definiálod... Az pedig nem biztos, hogy téged magyar diplomával mindenhol tárt karokkal fognak várni. A magyar egyetemek általában nem számítanak elitnek... De ettől függetlenül érdekes a véleményed!

2009. nov. 22. 18:54
 6/19 A kérdező kommentje:
Az utolsót teljesen megértem... Mindhárom egyetem kiváló kutatás terén...
2009. nov. 22. 18:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen London. H miért? Mert kb. fél családom ott él :D
2009. nov. 23. 01:06
 8/19 A kérdező kommentje:
És Londonban hová? UCL? Imperial? LSE?
2009. nov. 23. 02:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Spanyolországba mennék tanulni fordító, tolmácsnak:) igazából sulit nem tudok mondani, mert annyira esélytelen , hogy én kinn tanuljak:( nem fájdítottam a szívemet, hogy utána nézzek milyen iskolák vannak..
2009. nov. 23. 13:00
 10/19 anonim ***** válasza:

Azért nem mindenáron kell kimenni.. például itthon az orvosi egyetemek igenis magas színvonalúak, rengeteg külföldi jön hozzánk tanulni.. Az más kérdés, hogy a technológia, kutatás mennyivel előrehaladottabb Ny-on.. de nézd meg, Angliában rengeteg kórházban nincs angol orvos, tele van külföldi orvosokkal.

Én az Állatorvosira járnék szívesen, minden álmom volt, de nem jött össze. Most mást tanulok, de ezt is szeretem :) Németországban is vannak jó sulik

2009. nov. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!