Ha bármely egyetemre (bármely országban) mehetnél tanulni, hova mennél? Miért?
Mivel ez egy magyar oldal, gondoltam mindenkinek van annyi logikája, hogy tudja melyik országról beszélek...
Te jó ég... -.-
MIT, Stanford, Berkeley.
mivel engem az informatika érdekel és abban ezek a legjobbak
(pl. ezeken az egyetemeken találták fel az internetet, a nagyteljesítményű szervereket és processzorokat stb.)
Csak nem a Szekszárdi Főiskolára jársz?
Azért nem mindegy, hogy az "itt"-et hogyan definiálod... Az pedig nem biztos, hogy téged magyar diplomával mindenhol tárt karokkal fognak várni. A magyar egyetemek általában nem számítanak elitnek... De ettől függetlenül érdekes a véleményed!
Azért nem mindenáron kell kimenni.. például itthon az orvosi egyetemek igenis magas színvonalúak, rengeteg külföldi jön hozzánk tanulni.. Az más kérdés, hogy a technológia, kutatás mennyivel előrehaladottabb Ny-on.. de nézd meg, Angliában rengeteg kórházban nincs angol orvos, tele van külföldi orvosokkal.
Én az Állatorvosira járnék szívesen, minden álmom volt, de nem jött össze. Most mást tanulok, de ezt is szeretem :) Németországban is vannak jó sulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!