Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Teljesen tanácstalan vagyok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
10.-es vagyok, valószínűleg biosz-kémia faktra megyek. Későbbiekben egyetemen orvosi, állatorvosi, gyógyszerész, illetve bionikai karok jöhetnek számításba. A kérdésem az lenne, hogy milyen egyetemre lenne érdemes majd jelentkeznem? Olyan szakon szeretnék tanulni, amiből jól tudok megélni, illetve amire a jövőben lesz kereslet. A magyar egyetemeken kívül szóba jöhet német, osztrák, svájci egyetem. Mely intézmények jelentik a legjobb ajánlólevelet a későbbi elhelyezkedés során? A nyelv nem gond, most készülök a felsőfokúra németből, utána minimum egy angol középfokúz tennék le. Tudom, internet google, már utánanéztem, de a statisztikáknak inkább nem hinnék vakon, ezért érdekelnének tapasztalataitok, véleményetek. Előre is köszönöm!

2013. nov. 3. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:
svájc-ban a felsőfokuddal nem mész sokra, ezért németország vagy ausztria
2013. nov. 3. 19:00
 2/3 Dubi ***** válasza:
Svájc olyan drága még Németországhoz és Ausztriához képest is, hogy ott nagyon nehéz lenne boldogulnod. Amúgy Németországot javasolnám, ott jobb egyetemek is vannak, mint Ausztriában.
2013. nov. 4. 11:06
 3/3 freedii válasza:

Szia!

ha elég erősnek érzed magad hozzá, s nem csak fizikailag akkor az állatorvosit ajánlanám. Erre mindig szükség van, jól lehet keresni, itthon is tanulhatsz.

2013. nov. 24. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!