Most mit tegyek? Nagyon fontos! (? )
Na szóval.. Egy magyar iskola tanulója vagyok,7. osztalyos. Oberwartba , kéttannyelvű gimnáziumban szeretnék továbbtanulni. Lenne értelme annak nyelvtanulás stb céljából , ha már jövőre átmennék, és ott kezdeném a 8. évet ? (persze ha megfelelek a követelményeknek)
Egy kicsit félek , hogy a nyelvtudásom nem lesz elég, pedig nagyon jól beszélek. Esetleg járt oda valaki? Nagyon örülnek , ha tudná valaki mesélni a tapasztalatairól. Egyébként 1 hónap mulva megyek nyílt napra.
Válaszokat előre is köszönöm!

Mi sajnos nem tudjuk megmondani, neked mit kene tenned, de ha szigoruan a kerdesre valaszolok, akkor termeszetesen lenne ertelme, hiszen annyival elörebb lennel a nemet nyelvvel. Persze ez a szüleidtöl is függ, ök mit szolnak hozza, meg hogy teged nem bantana-e, hogy a regi barataidtol elszakadsz.
Sajnos tapasztalatokat nem tudok mondani, mert nem jartam külföldön iskolaba, egyedül talan annyit, hogy en 2 honapja Nemetorszgaban elek, itt dolgozom 18 evesen, es mar most rengeteget fejlödött a nyelvtudasom.
Meg annyit, hogy szerintem irj ki egy ujabb kerdest, mert erre nem fognak olyanok rakattintani, akik Oberwartban tanulnak, mert nem is tudjak, hogy hozzajuk szol a kerdes.
Köszönöm szépen a választ!
Megfogadom a tanácsod, és kiirok még egy kérdést.
Egyébként szüleim egyenlőre nagyon pozitívan állnak a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!