Erasmussal tudok igy tanulni több helyen? Fontos kérdés!
Figyelt kérdés
Grazban tanulok, Bachelort végzem még.
1 évre visszajövök Budapestre erasmussal.
Utána visszamegyek Grazba megcsinálom a kisdiplomát ( Bachelor ) remélem eddig érthető, NAHH ÉS MOST VARIÁLOK !
Mastert, Salzburgban szeretném elvégezni. ( az 2 év )
de én 1 év után Weimarba szeretnék elmenni 1 évet ott tanulni erasmussal . Ez lehetséges ???
2012. júl. 8. 20:17
1/7 anonim válasza:
Ha elég fiatal vagy hozzá akkor lehetséges a korhatár 23-30 év
2/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor az erasmust fellehet használni 2-szer
és ha Grazban kezdem a Mastert akkor már nem tudok sehova menni nem ? mert már ott felhasználtam az erasmust ugye ?
2012. júl. 8. 20:29
3/7 Retekszisz válasza:
Én úgy tudom, hogy lehetséges, mert a BSc és az MSc alatt is van lehetőséged egy Erasmus-félévre/évre.
4/7 anonim válasza:
Az tuti, hogy jöhetsz Budapestre Erasmussal? Mintha valahol olvastam volna, hogy magyar állampolgárként nem jöhetsz (vagy nem vagy magyar állampolgár?)
5/7 A kérdező kommentje:
de magyar állampolgár vagyok.
Már el van intézve minden, szeptembertől Budapesten tanulok.
Nem az számít hogy milyen állampolgár vagy hanem hogy ahonnan jössz az más országban legyen.
2012. júl. 9. 15:33
6/7 anonim válasza:
Köszi, akkor én is tanultam ma valamit ;)
7/7 anonim válasza:
Én meg úgy tudtam, hogy csak egyszer lehet felhasználni de ha tévedek én is kihasználom mégegyszer de sztem nem lehet mindegy hogy bsc vagy msc nem lehet kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!