Mit gondoltok felvennének a következőkkel egy komolyabb angol vagy skót egyetemre pszichológia szakra?
-magyar középfokú ,töri középfokú,orosz középfokú,biológia középfokú,matek felsőfokú érettségivel
plusz egy angol IELTS-sel meg egy német középfokú nyelvvizsgával?
Azért kérdezem mert Nagy Britanniába készülök egyetemre,de nem tudom mik az elvárások. A fent leírtak a céljaim, és véleményekre vagyok kíváncsi,hogy vajon ez elég e a biztos sikerhez, és persze tapasztalatokra.
Előre köszönöm a válaszokat.
vizililiom:
Nem tudom, melyik lapot nézed, de általában a lehetséges SAAS támogatásnak két része van EU állampolgároknak. Egyrészt kifizetik a tandíjat annak aki már 3 éve az EU területén lakik mikor elkezdi a szakot, ez nem visszatérítendő, másrészt annak, aki már 3 éve az UK területén lakik mikor elkezdi a szakot, adnak még havi támogatást is, na az a visszatérítendő. (Régebben jóval átláthatóbb volt a weblapjuk, ez a mostani egy rakás...)
Másrészt én 2011-2012ben (másfél év után abbahagytam) játéktervező animátor szakra jártam ingyenesen, arra azért nem hiszem hogy akkora szüksége van az államnak, hogy csak azt támogatná, és más szakokat nem. Szóval elég biztos vagyok benne, hogy minden BSc-t és BA-t támogatnak.
"Nem hinném különben, hogy ingyenessé tennék az egyetemeiket, mert én pont azt láttam a honlapokon, hogy szép lassan emelkednek az árak."
Emelkednek az árak annak akinek már van egy diplomája, nem-skót brit, illetve nem EU állampolgár.
Ezek a linkek a relevánsak a nem 3 éve UKban élő EU állampolgárokra, ez a tandíj-támogatás ami nem visszafizetendő:
Ezek meg annak, aki már 3 éve a UKban él és jár neki a tandíjtámogatás + a diákhitel a megélhetési költségekre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!