Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön tanulók tudnátok...

Külföldön tanulók tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Főképp azok a diákok érdekelnének, akik Dániában próbálták meg a szerencséjüket. Kíváncsi lennék, az angol nyelv hogy ment nekik, mennyire tudtak vele kommunikálni, egyetemen milyen tapasztalatokkal gazdagodtak, az emberek milyenek voltak. Tulajdonképpen az összes tapasztalat érdekelne, élmények, negatívumok, pozitívumok :)

Köszi előre is ! :)

2013. aug. 21. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia :)

Egyik barátom ment ki Dániába még tavaly. Elég talpra esett csaj volt, az idegen nyelv elég jól ment neki volt, hogy angolul hallottam beszélni a legjobb barátnőjével, szóval a nyelv az elsődleges ha külföldre mész ez egyértelmű :D

Neki angol nagyon ment és azt hiszem a Német nyelven is megvolt neki a szint.. :)

Többet sajnos nem tudok róla, csak akkor beszélgetünk ha haza ér és véletlen összefutunk.

Sok sikert kívánok neked a továbbiakban :)

2013. aug. 21. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Dánia csodálatos hely, imádtam.. Mondjuk nem tanultam, ott viszont gyakran jártam arra. Jól élnek az emberek, nagyon kedvesek.. Mondjuk picit kevésbé mutatják ki az érzelmeiket mint a magyarok, de ez lehet csak nekem fura. A dán nyelv is szép, csak ajánlani tudom, szóval hogy ha oda kimész tanulni, első legyen a sok nyelv lecke, mert hidd el nagyon értékelik és nagyon megéri :) Nem sokan beszélik a nyelvet, sok mindent elérhetsz vele..Angol nyelvet megértik, jóval erősebben nyomatják, mint itt nálunk, szóval már egy 8 évessel is eltudsz beszélgetni angolul :D ilyenek az északiak.. Sok halat és rozs kenyeret ehetsz. Nah meg hogy ha idén mész akkor még az Euróvíziós dalfesztivált is élőben megnézheted :)
2013. aug. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!